fredag 11 oktober 2013

Frånvaro.

Haft en lång frånvaroperiod nu, och inte bloggat på länge, och det har sin förklaring. Jag har nämligen startat eget i sommar. Butiken jag jobbade hos gick i konkurs, och helt plötsligt så befann jag mig i ett vägskäl. Söka något annat, eller kämpa för att få fortsätta med yrket jag så starkt brinner för och älskar. 
Jag valde det senare alternativet. 
För några år sedan fanns inte en tanke på att starta eget, det var något stort och skrämmande som jag aldrig någonsin skulle ta mig an. Men, jag behövde förmodligen bara en knuff i den riktningen. För här är jag nu, en nykläckt egenföretagare. Jag har startat en blomsterbutik som heter Hernö Blomsterhandel. Efter mycket hjälp av familj och vänner så är det i skrivande stund bara veckor kvar innan jag öppnar. Så ni förstår kanske att det inte blivit så mycket bloggande ;)  Bakningen håller jag dock fortfarande på med, och tänker såklart kombinera det med min butik, där jag skall bjuda mina kunder på fika medan de handlar. Det kommer bli så mysigt, och jag hoppas att jag får tid att visa er här hur fint det blir! Annars är ni så välkommen till Härnösand och storgatan 20.

Jag hoppas att jag kommer  finna tiden att ändå fortsätta blogga, om inte annat så lägger jag upp mycket av mina bakverk på instagram för stunden, så följ mig gärna där. Både min resa att starta eget, som alla recept jag provar. Heter winnrychan.

Kram Anna.

2 kommentarer:

 1. Jätteskojigt och spännande med butik!

  Jag vet ju vad det innebär och slås då och då vilken otrolig ynnest det är att få driva egen butik med en inriktning man brinner med! Skapande, kreativitet i vardagen och nästan alltid glada människor!

  Önskar dig all lycka och hoppas du kommer börja sälja fikabröd;)så jag kan skicka folk för att handla till mig, du gör ju helt otroliga bakverk liksom blomarrangemang!

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Jag var här inne o kommenterade i våras sen har jag haft en lååång paus från allt vad bakning och bakbloggar heter, o så tittar jag in här idag o ser det här! Jag har haft egen blomsterhandel i 5 år (Öppnade strax innan jag skulle fylla 21) och det har varit såå många roliga stunder men oxå en del jobbiga (precis som det ska vara!! =)) och nu letar jag nya utmaningar i livet och vill sälja.. Med det sagt vill jag även tillägga att jag inte ångrat mig en sekund över att jag vågade satsa, jag är stolt över mig själv och jag har gjort det bra! =)
  Jag önskar Dig all lycka!!

  SvaraRadera