onsdag 1 maj 2013

Tips!


Tips på goda fyllningar till crustader!
Hade även med mig dessa på valborg. Den ena är fylld med laxröra, och de andra med brieost och fikonmarmelad, ett tips som jag fick av min kollega Katta. Vansinnigt gott och enkelt!

Till brieostfyllningen:
1 förpackning små crustader
1 "tårtbit" god brieost
1 liten burk fikonmarmelad, eller hjortronsylt.

Skär brieosten i små tärningar och lägg i crustaderna, toppa med en klick sylt eller marmelad. 
Grädda dem i mitten av ugnen ca 10 min, tills allt har smält samman.
Jättegoda till buffé, snacks, förrätt eller tom. efterrätt!

Till laxröran:
1 förpackning små crustader
ca 200 g gravad lax
2 dl lätt creme fraishe
4 msk lätt majonäs
1 msk pepparrot
4 msk hackad gräslök
1 krm nymalen vitpeppar

Skär laxen i små bitar, blanda alla ingredienser, och låt stå minst 1 timme så smakerna hinner utvecklas. 
Fyll crustaderna strax innan de skall ätas! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar